Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Bijzondere Exposities Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Bijzondere tentoonstellingen en exposities

Studio Kernland zet kunst en cultuur in om uw verhaal gestalte geven

Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van bijzondere tentoonstellingen en exposities en het ontwikkelen van culturele producties. Wij werken voor opdrachtgevers die middels kunst en cultuur een boodschap aan een bepaalde doelgroep wil overbrengen. Daarbij leggen we de focus op musea en culturele instellingen in heel Europa, met name in Nederland, Duitsland en Scandinavië. Doelstellingen voor het houden van een tentoonstelling of expositie zijn bijvoorbeeld:

- Het willen veranderen van een opstelling van een museum

- De toegankelijkheid en zichtbaarheid van een museum veranderen

- Ruchtbaarheid geven aan de bekendheid van monumenten

- Het vertellen van een verhaal van een stichting of vereniging

- Het overbrengen van de lokale geschiedenis op bijvoorbeeld een vliegveld

- Het inrichten van een bezoekerscentrum voor een natuurgebied

Bijzondere tentoonstellingen en exposities conceptmatig vorm geven

Het vertrekpunt van een creatie is altijd de briefing van de klant. De doelstellingen staan centraal in het vormgeven van het concept voor uw bijzondere tentoonstelling of expositie. Hiervoor gebruiken we ons zorgvuldig opgestelde 12-stappenplan welke u op onze website kunt vinden. Daarnaast zetten we scenografie in. Dat houdt in dat objecten in scène worden gezet door gebruik te maken van licht, media, techniek en grafische vormgeving.

Ons creatieve team put uit diverse disciplines. Zo hebben zij zowel binnen- als buitenlandse studies gevolgd op het gebied van architectuur, kunst, design en filosofie. Daarnaast werkt Studio Kernland nauw samen met grafisch bureau Werkmannen en Meier+Moor Architects.

Uw verhaal verteld door kunst en cultuur

Heeft u interesse in het vertellen van uw verhaal op een bijzondere manier? En denkt u dat tentoonstellingen en exposities daar een geschikt middel voor zijn? Twijfel dan niet en neem contact op met Studio Kernland. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)43- 327 02 83 of per e-mail via info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina