Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Culturele Projecten Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Culturele projecten creatief vormgeven

Studio Kernland ontwikkelt creatieve concepten voor culturele producties

Wij zijn een organisatie die andere bedrijven helpt om op creatieve en conceptmatige wijze informatie over te brengen naar hun doelgroep. We vertalen informatie uit een briefing naar ideeën en ontwikkelen dit door tot een projectplan dat we ook kunnen uitvoeren. Studio Kernland maakt ontwerpt voornamelijk culturele projecten en tentoonstellingen voor musea in Europa. Voornamelijk in Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen. Thema’s tot op heden zijn:

- Archeologie

- Architectuur

- Etnologie

- Mode en design

- Fotografie

- Natuurhistorie

Culturele projecten ontwikkelen we zo

Het vertrekpunt bij elke opdracht is de briefing. Met deze informatie worden ideeën gevormd die leiden tot de ontwikkeling van het concept. Hierbij maken we gebruik van scenografie. Dat is een proces waarbij middelen als techniek, grafische vormgeving, media en licht worden ingezet. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Ons 12-stappenplan vindt u op onze website!

Het team van Studio Kernland bestaat uit creatieven die allen diverse opleidingen op het gebied van kunst en design, architectuur en filosofie hebben genoten. Zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast werken we vaak samen met Meier+Moor Architects en grafisch bureau Werkmannen aan culturele projecten.

Maak cultuur levendig!

Om uw culturele projecten meer levendig en aansprekend te maken gaan we graag samen met u in gesprek over hoe we u hierin kunnen helpen. Voor meer informatie en eventuele vragen staan we u graag telefonisch te woord via +31 (0)43- 327 02 83 of per e-mail op info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina