Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Expositie Organiseren Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Expositie organiseren?

Wij ontwerpen een creatief concept voor het vertellen van uw verhaal

Een expositie organiseren is één van de middelen die Studio Kernland kan inzetten om uw verhaal te vertellen. Middels kunst en cultuur helpen wij bedrijven om de juiste vertaling te maken van informatie en verhaal naar creatieve uiting. Uw doelstellingen lopen daar vanzelfsprekend als een rode draad doorheen.

Vanuit een scherpe briefing ontwerpen wij een sterk concept. Vervolgens gaan we aan de slag met de inrichting van uw ruimte waarbij we rekening houden met de synergie van inhoud en vormgeving. Daarvoor maken we gebruik van media, techniek, licht en grafische vormgeving. Dat proces noemen we met een mooi woord scenografie.

Studio Kernland bedient voornamelijk overheden, musea en culturele instellingen, waarbij we de focus leggen op de Europese markt. Meer weten over onze projecten? Kijk eens op onze website!

U kunt voor meerdere doeleinden een expositie organiseren

Wij werken vaak aan projecten die te maken met historie, archeologie, architectuur, natuurkunde, etnologie en fotografie. Maar bijvoorbeeld ook voor heel praktische voorzieningen zoals informatiecentra. Opdrachtgevers hebben zeer uiteenlopende doeleinden voor het organiseren van een expositie. Hierbij kunt u denken aan:

- Een onderzoeksinstelling die zijn innovatie wil tonen

- Gemeentes die ruchtbaarheid willen geven aan monumenten

- Natuurgebieden die een observatorium of bezoekersruimte willen inrichten

- Het vertellen over de lokale geschiedenis in een buitenruimte of openbaar gebouw

Wij maken uw verhaal beeldend

Zoals u ziet kan een expositie organiseren een passend middel zijn om uw verhaal kracht bij te zetten en te verduidelijken. Graag gaan we met u in gesprek over hoe Studio Kernland voor u van betekenis kan zijn. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en het 12-stappenplan dat wij gebruiken. Natuurlijk kunt u ook bellen met +31 (0)43- 327 02 83 of een bericht sturen naar info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina