Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Kunst Tentoonstellingen Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Kunst tentoonstelling inrichten?

Wij vinden de juiste balans van vormgeving en inhoud

Al ruim 20 jaar is het team van Studio Kernland bedreven in het vormgeven en inrichten van kunst tentoonstellingen voor onder andere musea, culturele instellingen en overheden. We bedienen voornamelijk klanten uit Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen. Onze expertise is heel divers. Wij ontwikkelen samen met de klant nieuwe concepten om de ervaring van de kunst op nieuwe manieren mogelijk te maken en daarmee nieuwe bezoekersgroepen aan te trekken. Benieuwd hoe dat er precies uitziet? Bekijk ons werk op onze website!

Hoe richten wij uw kunst tentoonstelling in?

Allereerst werken we met een gedetailleerd 12-stappenplan waarbij een scherpe briefing van de klant het uitgangspunt is. Van daaruit vloeien de ideeën die leiden tot het uiteindelijke concept. Daarbij laten we ons leiden door scenografie. Wij zetten middelen als licht, media, techniek en grafische vormgeving in om tot nieuwe vormen te komen. Dit, in tegenstelling tot de veel geziene white cubes (witte ruimtes).

Aan uw kunst tentoonstelling werkt een team van creatieven dat binnen verschillende disciplines een internationale opleiding in hun vakgebied hebben genoten. Daarbij hebben zij allemaal werkervaring binnen Europa en de Verenigde Staten. Tevens werkt Studio Kernland nauw samen met Meier+Moor Architects en grafisch bureau Werkmannen.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het welbekende spreekwoord is een waarheid die Studio Kernland volledig omarmt. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk hoe je dat beeld presenteert. En dat is precies waar wij in zijn gespecialiseerd. We praten er graag met u over verder. Bel met +31 (0)43- 327 02 83 of stuur een bericht naar info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina