Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Musea Tentoonstellingen Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Voor musea geven we tentoonstellingen vorm

Wij ontwikkelen concepten voor tentoonstellingen en culturele producties

Studio Kernland ontwikkelt concepten voor overheden, culturele instellingen en musea om vorm te geven aan tentoonstellingen en culturele producties. Studio Kernland bedient voornamelijk Europese musea, waarbij de focus ligt op Nederland, Duitsland en Scandinavië. Tot op heden zijn de thema’s bij de tentoonstellingen die wij organiseren archeologie, architectuur, mode en design, gezondheid en natuurhistorie. Voorbeelden van ons werk vindt u op onze website. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met:

- Het veranderen van de opstelling van uw museum

- Bekendheid geven aan bestaande monumenten

- Bedrijven die hun geschiedenis of innovaties willen tonen

- Vliegvelden die de lokale geschiedenis willen overbrengen

- Natuurgebieden die een informatiecentrum willen hebben

Met tentoonstellingen laten we musea leven

Door op conceptmatige wijze uw verhaal uit te beelden gaat kunst en cultuur voor bezoekers van musea leven. Het ontwerpen van tentoonstellingen wordt ook wel gezien als creatieve storytelling. Daarom is een scherpe briefing altijd het vertrekpunt in onze werkwijze. Hierbij gebruiken we ons gedetailleerde 12-stappenplan om zodoende tot het concept voor uw tentoonstelling te komen.

Daarnaast maken we gebruik van een proces dat scenografie wordt genoemd. Middelen als licht, techniek, media en grafische vormgeving worden ingezet om de ruimte te ensceneren en zodoende van de inhoud een verhaal te maken.

Studio Kernland maakt het beeldend

Wilt u uw verhaal laten leven? En zoekt u daarbij een professionele studio met goed en divers opgeleide creatieven die voor u een authentiek concept ontwikkelen? Dan zijn wij uw partner. Samen gaan we in gesprek over de mogelijkheden. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)43- 327 02 83 en per e-mail via info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina