Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Museuminrichting, Scenografie Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Museuminrichting door scenografie

Wij creëren in uw ruimte de juiste balans van vormgeving en inhoud

Studio Kernland is bedreven in het vormgeven van tentoonstellingen en exposities voor musea, alsook het inrichten ervan. Bij museuminrichting maken wij gebruik van scenografie. Daarbij zorgen we voor de juiste synergie tussen vormgeving en inhoud door middelen als techniek, licht, media en grafische vormgeving in te zetten.

Aangezien techniek zo snel ontwikkelt, trachten we altijd een analoge oplossing te vinden. We vinden de duurzaamheid van een project dan ook belangrijk. En omdat we elke opdracht als uniek zien, zijn al onze projecten maatwerk.

Wie verzorgt de scenografie voor museuminrichting, tentoonstelling of expo?

Dat doet ons team van creatieven. Zij zijn allen internationaal geschoold in diverse disciplines zoals architectuur, kunst, design en filosofie. Daarbij heeft iedereen internationale ervaring binnen zowel Europa als de Verenigde Staten. Met ruim 20 jaar ervaring staat er een stevige basis aan kennis die wij inzetten om tentoonstellingen vorm te geven.

Tevens werken wij veel met Meier+Moor Architects, welke in hetzelfde gebouw als wij zijn gehuisvest. En ook met grafisch bureau Werkmannen uit Hasselt doen we veel projecten samen.

Maak het meer dan wit

In tegenstelling tot het minimalistische wit dat je vaak in musea ziet, is Studio Kernland ervan overtuigd dat de inzet van scenografie een positieve bijdrage levert aan de overdracht van informatie en de beleving van kunst. Bent u op zoek naar vernieuwing? Neem dan contact op door te bellen met +31 (0)43- 327 02 83 of een e-mail te sturen naar info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina