Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Permanente Tentoonstelling Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Permanente tentoonstelling organiseren?

Studio Kernland beeldt uw verhaal duurzaam uit

U wilt een permanente tentoonstelling organiseren. Bijvoorbeeld wanneer u op een vliegveld meer over de lokale geschieden wilt vertellen. Of als een natuurgebied een informatiecentrum wil inrichten. Uw verhaal op een beeldende en duurzame manier vertellen maakt van informatie een beleving. Studio Kernland kan uw verhaal en bijbehorende doelstellingen vertalen naar het inrichten van de ruimte.

Dit doen we vooral voor overheden, bedrijven, culturele instellingen en musea in Europa. De focus ligt daarbij op Nederland, Duitsland en de Scandinavische landen. Wilt u voorbeelden van ons werk zien? Onze portfolio vindt u op de website!

Op welke manier organiseren wij uw permanente tentoonstelling?

Wij werken altijd met een zorgvuldig opgesteld 12-stappenplan. Het vertrekpunt van het creatieve proces is altijd de briefing van de klant. Vanuit die informatie en doelstellingen ontstaan ideeën die tot een concept worden uitgewerkt. Dat concept geven we vorm met behulp van scenografie. Hierbij zorgen we voor een optimale balans tussen vormgeving en inhoud door gebruik te maken van middelen als licht, techniek media en grafische vormgeving.

Het team van creatieven dat zich zal bezighouden met het organiseren van uw permanente tentoonstelling bestaat uit internationaal opgeleide mensen van verschillende disciplines. Architectuur, filosofie, kunst en design zijn enkele van hun specialisaties. Daarnaast werkt Studio Kernland veel met Meier+Moor Architects en grafisch bureau Werkmannen.

Vertellen is laten zien

Wilt u uw informatie beeldend vertellen en de ruimte daarop laten inrichten? Dan kan Studio Kernland u daarbij helpen. Graag gaan we daar met u over in gesprek. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u bellen met+31 (0)43- 327 02 83 of een e-mail sturen naar info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina