Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Reizende Tentoonstellingen Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Reizende tentoonstellingen organiseren?

Wij bieden advies en creatieve conceptontwikkeling voor diverse doeleinden

Studio Kernland is een bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het op creatieve wijze vertellen van verhalen voor musea, culturele instellingen, bedrijven of overheden. Uiteenlopende thema’s als kunst, cultuur, mode en design, historie, etnologie, archeologie en architectuur spelen daarin een centrale rol. Soms zijn deze tentoonstellingen permanent, maar we ontwikkelen ook veel reizende tentoonstellingen. Bijvoorbeeld voor het tonen van innovaties in ziekenhuizen of openbare ruimtes. Op onze website kunt u voorbeelden vinden van ons werk!

Hoe ontwikkelen wij uw reizende tentoonstelling?

Een scherpe briefing is altijd het vertrekpunt bij het ontwikkelen van een concept voor reizende tentoonstellingen of exposities. Daar halen wij de informatie uit om uw verhaal vorm te geven en te ensceneren in de ruimte. Hierbij maken we gebruik van media, techniek, licht en grafische vormgeving om zodoende de juiste balans te vinden tussen inhoud en vormgeving. Dit proces noemen we scenografie. Dit hele proces laten we leiden door ons 12-stappenplan. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

Het team dat voor u aan het werk gaat bestaan uit 4 creatieven die elk een opleiding hebben genoten binnen uiteenlopende disciplines zoals architectuur, filosofie, kunst en design. Tevens werken wij veel met grafisch bureau Werkmannen en Meier+Moor architects.

Uw verhaal op reis

Reizende tentoonstellingen zijn uitermate geschikt om over een langere periode uw verhaal op diverse plaatsen te vertellen. Past dit ook bij uw doelstellingen? Neem dan contact op met Studio Kernland. We vertellen graag hoe we voor u van betekenis kunnen zijn. Bel met +31 (0)43- 327 02 83 of stuur ons een bericht via info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina