Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Stadtgeschichtliches Museum Leipzig Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Stadtgeschichtliches Museum Leipzig

Wij gaven het nieuwe museum Moderne Zeiten vorm

Studio Kernland ontwikkelt concepten voor culturele producties. Dit doen we onder andere voor overheden, culturele instellingen en musea. Bijvoorbeeld voor het Stadtgeschichtliches Museum te Leipzig. Daar hebben we de permanente tentoonstelling Moderne Zeiten: Leipzig von der Industrialisierung bis zur Gegenwart vormgegeven. Het project kunt u vinden op onze website. Meier+Moor Architects ontwierp meubilair en showcases en grafisch bureau Werkmannen ontwikkelde de huisstijl voor het museum.

Het Stadtgeschichtliches Museum Leipzig en scenografie

Ook voor de tentoonstelling van kunst en informatie in het Stadtgeschichtliches Museum te Leipzig hebben we gebruik gemaakt van scenografie. Scenografie is een proces waarbij de juiste balans wordt gevonden tussen vormgeving en inhoud. Daarbij worden middelen als licht, grafische vormgeving, media en techniek ingezet. Zo wordt een verhaal optimaal geënsceneerd.

De expertise van Studio Kernland

Logischerwijs heeft ons team veel kennis in het tentoonstellen van archeologie, architectuur, en (natuur)historie. De creatieven van Studio Kernland zijn dan ook divers en internationaal opgeleid binnen disciplines als architectuur, filosofie, kunst en design. Onze werkervaring reikt van Europa tot de Verenigde Staten en van overheden en culturele instellingen tot grootstedelijke musea.

Meer weten over ons?

Heeft u interesse in het werk wat we doen? Of bent u benieuwd naar wat we voor uw organisatie of project kunnen betekenen? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)43- 327 02 83 en per e-mail via info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina