Studio Kernland
Exhibitions, events
and installations

Clients
Team
12 steps
  Home » Tentoonstelling Organiseren Bel nu » +31 (0)43- 327 02 83

Tentoonstelling organiseren?

Studio Kernland geeft een creatieve invulling aan uw verhaal!

Wij helpen bedrijven middels kunst en cultuur hun verhaal over te brengen aan klanten of bezoekers. Een tentoonstelling organiseren kan hiervoor een geschikt medium zijn. De informatie en doelstellingen van de klant staan hierin altijd centraal. Vanuit dit vertrekpunt genereren wij de inrichting van zowel binnen- als buitenruimtes, zodat inhoud en vormgeving één geheel worden.

Hiervoor maken wij gebruik van licht, media, techniek en grafische vormgeving. Dit proces wordt ook wel scenografie genoemd. Studio Kernland werkt vooral voor overheid, culturele instellingen en musea. Daarbij ligt de focus op de Europese markt. Nieuwsgierig naar onze projecten? Kijk voor de mogelijkheden eens op onze website!

Het organiseren van een tentoonstelling voor diverse doeleinden

Wij ontvangen opdrachten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Een tentoonstelling organiseren is voor veel bedrijven, overheden en (culturele) instellingen dan ook een manier om hun vertaal te vertellen en hiermee hun (business)doelstellingen te bereiken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarvoor een tentoonstelling een geschikt medium is:

- Gemeentes die meer bekendheid aan hun monument willen geven

- Een stichting of vereniging die een jubileum willen vieren

- Bedrijven of onderzoeksinstellingen die hun innovatie willen tonen

- Natuurgebieden die een observatorium of bezoekerscentrum willen inrichten

- Vliegvelden die wat willen vertellen over de lokale geschiedenis

Laat ons uw verhaal vorm geven

Zoals u ziet zijn er tal van situaties waarin een tentoonstelling organiseren een belangrijke bijdrage levert aan het vertellen van uw verhaal. Wilt u meer weten over wat wij doen en hoe wij te werk gaan, bekijk dan het 12-stappenplan op onze website. Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0)43- 327 02 83 of een e-mail sturen naar info@studio-kernland.com


Interessant? Deel deze pagina